Idag har min underbara Mikra fått somna in efter att vi har levt ihop i nästan 11 år. Jag har velat fram och tillbaka i nästan ett halvår men till slut var det bara att inse att jag var tvungen att tänka på henne i första hand.

Mikra kunde nu på slutet inte följa med på promenader längre för då blev hon tvärhalt. Jag märkte också att hon inte gick ut i trädgården längre utan hon låg helst inne. På nätterna kunde jag vakna av att hon låg och flämtade och hade ont.

Jag ville ju helst att hon skulle få åtminstone en sommar till men det var nog mest att JAG ville ha en sommar till med henne……

Jag har mycket fina bilder på henne men det får komma lite senare för det orkar jag inte med ännu.

Ta hand om dom andra Heratorparna i hundhimmeln med ditt vänliga sinnelag och hitta någon sjö däruppe som du kan bada i……. för det älskade du ju.