Igår när Tobbe ringde mig fick jag en klump av oro i magen. Han sa att han skulle berätta både något negativt och något positivt. Tobbe har ju två hundar från mig nämligen Mysko snart 10 år och Ystella 2 år. Direkt tänkte jag på gammelmannen och att det kanske hade hänt något mindre trevligt med honom. Nej då han är pigg för sin ålder så “där vilar inga halta löss”.

Puh!!! Men hjälp vad är det som har hänt med lilla Ystella tänker genast min negativa hjärna.

Nu börjar han äntligen berätta att han hade varit och tävlat appell för någon helg sedan och Ystella hade uppfört sig på ett knäppt sätt och tävlingen hade inte alls gått bra. Tobbe hade en förklaring klart för sig som både han och jag tyckte kunde vara logisk. Att ingen annan kanske tyckte att den förklaringen verkade klok spelar ju mindre roll. Det viktiga är ju att vi vet smileyvarför det hände.

Nu till det positiva!!! Han var på väg hem från en ny appelltävling där det hade gått mycket bättre. — 302,25 poäng — Det är uppflyttningspoäng med bravur. För den oinvigde kan jag berätta att maxpoängen är 320. Man blir uppflyttad till nästa klass när man har minst 224 poäng.

Vi lyfter på hattarna (Carina med Qvirra är nämligen här och hälsar på) och korkar upp champagnen. Naturligtvis dricker vi upp den smiley.

smiley Än en gång STORT GRATTIS smiley